ZO ZWIJNDRECHT

WIE ZIJN WIJ?

ZO ZWIJNDRECHT!

Tijden zijn sínds en dóór Corona veranderd. Online is nóg belangrijker geworden dan ooit daarvoor. Personeelsgebrekken zijn aan de orde van de dag. In Zwijndrecht kijken we naar elkaar om. We helpen elkaar. We steunen lokale initiatieven. En ondernemers. Dat typeert Zwijndrecht. Daarom leef je hier zo fijn. Daarom onderneem je hier. Daarom blijf je dat natuurlijk ook gewoon doen. Ook nu. Want dat is: ZO Zwijndrecht!

De gemeente Zwijndrecht wil via deze website haar lokale ondernemers een hart onder de riem steken. 

DE DIGITALE WINKELSTRAAT VAN ZWIJNDRECHT. EEN GRATIS, EXTRA SCHIJNWERPER OP AL DIE PRACHTIGE ZAKEN.

Ons gezamenlijk doel? Meer gevulde vacatures in Zwijndrecht, dóór Zwijndrechtse inwoners. Bied de studenten in Zwijndrecht een mooie werkplek, zoek een prachtig Zwijndrechts bedrijf met leuke werkomstandigheden en doorgroeimogelijkheden.

Extra veel winkelend publiek juist naar deze lokale, digitale etalages brengen. Lekker uit eten? Of liever iets thuis laten bezorgen? Een nieuwe outfit nodig? Naar de kapper? Het terras op? Uw huis opnieuw inrichten? Of gewoon een bosje bloemen? Op ZO Zwijndrecht winkelt u gezellig mee. Misschien iets anders dan normaal. Maar wel ZO sociaal. En altijd lokaal!

WALTER

Eigenaar bij BURO RUW

BURO RUW vertelt graag ook jouw verhaal! Creatieve controlfreaks in communicatie. Met name videoproducties, websites, fotografie, social media, campagnes, (web)design. Én business events. Ook daar houden we nog steeds van!

Een team van 11 specialisten staat voor jou klaar. Hoe handig is dát. Allemaal directe collega’s die klaar staan wanneer dat voor jou nodig is! Van fotograaf tot grafisch ontwerper, van videograaf tot tekstschrijver en van strateeg tot webdesigner. We hebben het op ons kantoor in Zwijndrecht allemaal in huis.

“WIJ VERTELLEN GRAAG JOUW VERHAAL.

GINO

Eigenaar van Josi Interieur

JOSI Interieur is een jong en ambitieus bedrijf opgericht door Gino JOrdens en Ivo SIgnorini. Daar komt de naam JOSI vandaan. Met hun visie op wonen willen zij met het bedrijf meer bieden dan alleen de verkoop van een meubelstuk.

“WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS MET ONZE MOBIELE SHOWROOM, MAAR U BENT UITERAARD OOK VAN HARTE WELKOM IN ONZE SHOWROOM IN ZWIJNDRECHT.

ARIE-JAAP

Eigenaar van Gent Autoverhuur

Van Gent Autoverhuur, een goede partner op het gebied van mobiliteit, centraal gelegen langs de A16 in de Drechtsteden. Wij verhuren personenwagens, personenbussen, bedrijfswagens voor zowel rijbewijs B als C. Wij beschikken over een vloot van 400 voertuigen en zijn sinds 1981 actief in de Drechtsteden. Wij zijn aangesloten bij de Bovag en met 3 sterren gekwalificeerd.

“WIJ ZIEN U GRAAG ALS KLANT BIJ VAN GENT AUTOVERHUUR

Ben jij een Zwijndrechtse #ondernemer?

Wil jij meer zichtbaar zijn in Zwijndrecht met actuele informatie, persoonlijke verhalen of acties?
Lees dan snel verder of ga direct naar het #formulier.

#ZOZWIJNDRECHT is een initiatief van de Gemeente Zwijndrecht.

ZOCIAL LIVE WALL